Senioren administratie

Naarmate de jaren vorderen, kan de vaardigheid of de interesse om de eigen administratie te regelen, afnemen. Of de partner, die altijd verantwoordelijk was voor de administratie, komt te overlijden.

 

Niet iedereen kan of wil dan een beroep doen op hun nabije omgeving. Soms kunnen buren, kinderen of kleinkinderen u hierbij helpen, maar dat is niet voor iedereen het geval of wenselijk. En ook uw administratie vraagt kennis en kunde, belastingzaken en toeslagen en wat kunt u nu regelen voor als u het niet (meer) kan.

Hoe het werkt

Voor senioren heb ik een specifieke dienst opgezet, de senioren administratie. Ik kom bij u thuis en ondersteun u bij uw persoonlijke financiële administratie. Uw gegevens zijn in vertrouwde handen en u hebt een vaste contactpersoon in uw eigen vertrouwde omgeving.

De ondersteuning kan inhouden:

  • Het ordenen en bijhouden van uw eigen administratie
  • Het bijhouden van post en invullen van formulieren
  • Het aanvragen van voorzieningen bij uw gemeente
  • Het onderhouden van contacten met instanties
  • Betalingen van rekeningen
  • Belastingaangiften

Wat het betekent voor u

U hoeft de deur er niet voor uit! Ik komt bij u thuis in uw vertrouwde omgeving en ondersteun u door de administratie te regelen. Wanneer er iets met de computer geregeld dient te worden en daar bent u niet handig in, of u heeft er geen, dan doen wij het samen en indien nodig, gebruiken we mijn laptop.

 

Uw eigen financiële administratie in vertrouwde handen en bij u thuis, uw administratie blijft in uw eigen woning. U hoeft er geen zorgen meer over te hebben of steeds over na te denken, omdat ik dat voor u doe.

 

Wilko Knol is u graag van dienst. U kunt mij direct bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak.